Aktiviteiten

Farm & Country Fair 2015

Photography by Tobias Suir.Ⓒ

Jaarlijks zijn wij op de Farm en Country Fair in Aalten te vinden om de angorageit als ras te promoten. In het verleden in samenwerking met de vereniging maar nu dit niet meer mogelijk is, doen Willemijn van Sarah’s Legacy en ik het samen. We proberen elke keer met originele ideeën te komen waardoor de geiten opvallen en mensen geïnteresseerd raken en gemakkelijk een praatje aanknopen. Dit jaar zijn we als geluksbrengers met elvenstof, wensarmbandjes en geluksbuideltjes over de fair gegaan met de geiten. We hebben super leuke reacties ontvangen en zijn zelfs nog te zien geweest bij Tv Gelderland. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer met nieuwe plannen en net zoveel voorpret naar de fair!

Tentoonstelling in het Textielmuseum Tilburg

Art direction: Studio Makkink&Bey/Styling: Jules van den Langenberg
Photography by Tommy de Lange.Ⓒ

Van 8 februari tot 11 mei 2014 heeft er een tentoonstelling plaatsgevonden in het textielmuseum Tilburg met als thema ‘Living Spaces’. Mohair met Flair heeft hier een kleine bijdrage aan geleverd door met de dieren deel te nemen aan de fotoshoot en een aantal gebruiksvoorwerpen ter beschikking te stellen. Het was een leuke ervaring!

De Dag van het Schaap

Photography by Sandra Henzen.Ⓒ

Op 31 mei 2014 deden er voor het eerst ook geiten mee aan de Dag van het Schaap. Mohair met Flair heeft samen met Angorastal Sarah’s Legacy deel genomen. Het was een goede promotie van de geiten. Elke keer blijkt toch weer hoe weinig mensen van het bestaan afweten en hoeveel aandacht dit prachtige ras nodig heeft!! Door dit evenement kwam de angorageit ook weer twee maal voorbij in het Vakblad voor de geitenhouderij.

 

 

De Boerenmert in  Hapert

 

Elke derde zondag van september vindt de Boerenmert plaats in Hapert, altijd leuk om te bezoeken. Het is een markt vol oude ambachten, een optocht met trekpaarden, bokkenkarren, oude werktuigen, koetsen, tractoren en nog veel meer. Zeker een bezoekje waard!